Referenser

Tack Gitte för din Workshop om ”Konsten att säga NEJ”, den var mycket uppskattad.
Deltagarna kände igen sig i din berättelse och kunde identifiera sig med dig.
Handledare tyckte att du nådde fram till deltagarna och för en del i gruppen blev det en aha upplevelse och tankar väcktes som man inte är van att tänka om sig. De har börjat träna på olika saker som att säga nej och lägga ifrån sig mobilen. Övningen med gränssättningen uppskattades också.

Clary och Ingrid, Handledare för deltagare med Psykisk Ohälsa
Arbetsmarknadsenheten Vårgårda Kommun

 

Gitte har fått mig att öppna mina ögon och att reflektera över mina egna och andras handlingar och vad som troligtvis ligger bakom dem. Reflektionen över agerandet hjälper mig att förstå varför det blir som det blir när vi agerar som vi gör. Tack för din hjälp.

Magnus, IT-Chef DSV transport

 

Sedan du kom in i mitt liv och bidrog med dina energier har jag lärt mig mer om mig själv som människa och kvinna.
Du ser det jag inte själv vill se eller kännas vid och du pekar kärleksfullt på de situationer där jag skadar mig själv.
Det känns kärlek. Jag är tacksam för det du lär mig genom att möta mig där jag är just här och just nu.
Med din hjälp växer jag som kvinna och blir mer medveten om mina beteenden och den enorma kraft jag har inom mig. Med hjälp av dina ögon och dina frågor får jag möjlighet att reflektera över mig själv och se mig som den jag är. Jag frigör mig själv och mitt sanna jag genom din kärleksfulla coaching.

Susanne, sjuksköterska

 

Mina möten med Gitte var väldigt positiva och jag gick ifrån varje möte med känslan av att jag kunde genomföra mina mål. Gitte ger mycket av sig själv och känslan att vara i fokus var både utmanande och spännande för mig. Stämningen var avslappnad och jag kände mig alltid bekväm. Vi hade ”roligt” medan jag blev coachad.
Gitte är personlig, rolig och engagerad. Hon har en väldigt god intuition och hon har gett mig stor inspiration att förändra de saker jag inte var nöjd med i mitt liv.

Kajsa, socionom

 

Jag kände mig väldigt trygg med Gitte och blev väldigt inspirerad av våra träffar. Gittes bästa egenskaper är att hon är ärlig, har empati, är öppen, glad och nyfiken. Jag inspirerades till att uppnå mina mål.

Caroline, kriminalinspektör

 

Jag har sett och följt Gitte Laserow genom sin utbildning till internationellt ICF ACC coach.

Gitte är en coach med stor styrka. Hon äger en öppenhet att möta sin klient på alla plan. Gittes sätt att även coacha från den andliga och existentiella nivån är exceptionell. Hennes coaching genomsyras av glädje, tuffhet och människokärlek. Starkt drivande mot klientens mål.

Gitte strävar hela tiden efter fördjupning och vidareutveckling av sin coaching och jag kan varmt rekommendera Gitte Laserow som coach.

Anna-Lena Smith,  utbildningshandledare ICF certified ACC Coach

 

Jag har kommit på något viktigt.
Så fort jag bestämmer mig för något som är bra för mig, så efter några dagar dyker den inre Rebellen i mig upp. Hon är urstark, hon vinner alltid och Jag förlorar.
Men en gång i tiden fick hon mig att överleva, hon är ett arv efter min mor och jag beundrar henne. Fast hon tar ju inget ansvar. Hur hanterar jag min Rebell på ett konstruktivt sätt?

Det var då det hände. Plötsligt fick jag massor av energi och jag har dansat omkring hela förmiddagen. Någonstans i mitt bakhuvud ropade ett minne och jag rusade till bokhyllan och plockade fram Debbie Fords bok ”Krama din skugga”. Där förstod jag snabbt att jag just gjort min Rebell till en bundsförvant. Hon behöver inte hindra mig längre. Kriget är över.

Tack för din närvaro Gitte. Det här hade blivit en oändligt lång och plågsam process utan dig. Nu känner jag tillförsikt att jag har fler användbara skuggfigurer inom mig att finna och att jag kan använda minre inre resurser till att skapa mitt drömliv. ”Was blind but now I can see.”

Christina, coach

 

Gitte är en varm och generös coach som har en enorm förmåga att använda sin intuition för att hitta det verkliga underliggande problemet. Hon gav mig konkreta tips på vilka övningar jag kan göra i vardagen och i coachingen knyter hon an till det som jag upplevde och ger möjlighet till insikt. Gitte är dessutom envis och stöttade mig hela vägen. Jag kan verkligen rekommendera Gitte, hon är ett energiknippe!

Jessica, psykolog

 

Jag blev coachad av Gitte några gånger, jag märkte ju att det gjorde bra nytta och jag började nå mina mål. Så plötsligt hände det! Jag fick en upplevelse och insikterna formligen exploderade inom mig!

Gitte är en fantastisk coach! Hon är sprudlande, energisk, glad och kärleksfull. Några gånger var hon riktigt tuff också mot mig, men det gjorde nytta!

Tack Gitte, för att du hjälpte mig och lärde mig att leva i kärlek!

Anki