”Frigör kraften inom dig”-distanskursen som stärker din självkänsla

NU har du chansen att förändra ditt liv! Jag ger dig alla verktyg du behöver för att frigöra dig från det som håller dig tillbaks, det som gör att du grubblar, det som gör att du inte kan leva ditt liv fullt ut! Med min distanskurs kommer du att få lyckliga relationer, veta var dina gränser går, hur du får ett självvärde och en god självbild.

Lider du ständigt av att alltid vara andra till lags och glömmer bort dig själv? Har du svårt för att säga Nej? Kan du inte uttrycka dina behov? Upplever du en ständig känsla av skam och skuld? Duger du enbart om du har presterat och blir aldrig riktigt nöjd inifrån och ut? Känner du dig utbränd eller är på gränsen till att bli det?

Det här är vad jag ger till dig!

Vi kommer att byta ut tankar som skapar rädsla och oro mot tankar som skapar välmående, glädje och kraft. Tillsammans kommer vi upptäcka dina hinder och istället omvandla dem till möjligheter. Du möter dig själv och upptäcker hur du kan bli den du vill vara och hur du får balans mellan arbete och fritid.

Så här gör vi!

Kursen inleds med ett samtal via telefon eller skype. Jag analyserar det som diskuteras i det samtalet och lägger sedan upp en personlig kurs vad som är bäst för just dig. Kursbreven mailar jag till dig varannan vecka och det är sex stycken brev som du sedan också svarar på. Breven kommer hjälpa dig att själv bli medveten om dina tankar, medvetna och omedvetna, du kommer att se hur ditt liv ser ut och sedan kunna göra medvetna val för förändring. Breven varvas med coachningsamtal via telefon/skype kring det du behöver prata om i stunden. Utefter dina behov ger jag dig därefter nya verktyg som kommer att föra dig framåt.

– Coachingsamtal via telefon/skype 7 ggr inkl. ett första samtal
– 6 st kursbrev skickas ut till dig under kursens gång
– Du får stöd av mig under hela kursen för att hålla dig på din nya livsväg

Så här är kursen upplagd!

1. Vi går igenom din nuvarande situation och hur du önskar att det skulle vara
2. Självkännedom – hur har din uppväxt sett ut och vilket socialt arv bär du med dig
3. Från smärta till kraft – värdefulla verktyg till att stärka din självkänsla och din väg framåt
4. Trygghetszonen – vad är det som håller dig tillbaks från att göra förändring
5. Val och ansvar – var går dina gränser och vad behöver du ta tag i
6. Glädje, kärlek och resultat – dina tankar och känslor påverkar dina resultat

I kursen går vi igenom följande saker:

• Få självkänsla på djupet
• Bli äkta och genuin
• Att inte ta något personligt
• Bli Fri från ditt medberoende
• Hantera din högkänslighet/sensitivitet
• Hur du lär dig säga NEJ
• Medveten närvaro i nuet
• Tillit till din intuition
• Val o ansvar
• Skapa kärleksfulla relationer
• Hinder o blockeringar
• Verbal och icke verbal kommunikation
• Affirmationer/visualiseringar
• Hur din prägling påverkat dig
• Reaktioner och attityder i våra relationer
• Hur du lär dig lyssna på vad din kropp säger
• Uppnå dina drömmar, stora som små

Kursstart: Löpande intag och kursen varar i över 3 månader.

Nu har du chansen att göra ditt livs viktigaste investering, nämligen i dig själv!
För att diskutera dina behov och din investering, kontakta mig genom att klicka på knappen nedan.
Då öppnas ett nytt fönster där du kan skriva mail till mig om precis det du upplever.
Känn dig alltid välkommen att skriva eller ringa mig.

/Gitte

 

 
”Varaktig förändring kan enbart ske på en känslomässig nivå – inte en logisk nivå”
 

Referenser

Jag är uppväxt med en alkoholiserad förälder och förstod inte att uppväxten präglade mina handlingar som vuxen.
Levde i ett destruktivt förhållande med en missbrukare som även var narcissistisk. Lyckades ta mig ur förhållandet efter 12 år.

Hamnade i terapier och samtal för att komma ur mitt mående. Alla sa mer eller mindre samma sak: Känn efter! Lyssna på dina känslor!
Hur gör man det när man stängt av känslorna redan som liten tjej?

Hittade Gitte på nätet och efter ett förtroligt samtal så kände jag att detta var något som kanske kunde nå in i mig. Steg efter steg med fantastiskt stöd av Gitte så har jag på bara 12 veckor förändrat så mycket redan. En helt otrolig resa.
Gitte har en förmåga att känna in och ställa de frågorna som gör underverk och när något steg var extra svårt/jobbigt så fick jag möjligheten att bromsa upp och fördjupa mig lite extra just då. Att kursen var på distans passade mig väldigt bra med tanke på att jag nu bor ensam med barnen.
Jag hade under flera år och massa olika samtalskontakter inte ens förstått vad känslor är och hur man ska kunna känna dom.

Gitte har på ett fantastiskt sätt hjälpt mig hur man känner känslor och var i kroppen det kan kännas och vad det är som känns.
Jag har fått verktyg att jobba med, och framför allt kunskap i hur de ska användas. Detta kommer jag verkligen att ha nytta av hela livet.

–Cecilia-Säljare

 • Att gå den här kursen är det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Den inre resan har varit tuff, smärtsam men kärleksfull. Efter 42 år av nedtryckta känslor och en obeskrivlig smärta är jag nu befriad från en uppväxt full av psykisk misshandel och bråk, som brutalt kom in i mitt liv när jag var sex år gammal. Tack Gitte! Eftersom jag också har personlighetsdraget högkänslighet, blev barndomens utsatthet helt förödande för mitt mående. Jag har levt i ett skal, inte känt mig levande, aldrig satt gränser eller sagt ifrån, inte kunnat bli arg, alltid varit till lags och låtit andra styra mig och mitt liv. Gitte har med värme, humor, medkänsla, förståelse och mycket kärlek visat mig vägen till min inre kraft på ett helt fantastisk sätt. Hon har en unik intuition, kör med rak kommunikation, kärleksfull tuffhet, och ger mycket av sig själv. Tack vare det kom jag i kontakt med min ilska och kunde frigöra mig från sorg och smärta. I kursbreven och i samtalen vågade jag öppna ventilen och låta allt rinna ut. Jag kände mig helt trygg med Gitte på en gång. Nu känner jag mig levande, fri, och älskad för den jag är och inte bara för det jag presterar. Rädslan, oron och smärtan är borta. Nu är jag stark och modig och vet vad JAG vill. Jag känner glädje, kärlek och en fantastisk inre ro. Rekommenderar kursen med varmt hjärta. Just do it!

  –Suzanne, journalist och blivande coach

 • Jag var nere på en mycket låg 2:a när jag började kursen och kände mig allmänt förvirrad i mig själv, jag ältade allt gammalt, levde inte i nuet, fokuserade på mycket negativt och var konstant beroende av bekräftelser från män. Detta är bara en liten del av vad som snodde all min livsenergi. Jag var helt slut när jag började mina samtal med Gitte, men det var en underbar känsla efteråt samtalen varje gång. Fick mycket snabbt förtroende för henne och att få öppna sitt hjärta, arbetat med kursen och mig själv har gjort att jag idag är en enormt stark 8/9 av 10.

  Som coach/vägledare är du fantastiskt bra, fick snabbt ett förtroende för dig och det kändes ofta som att du kunde läsa av mig även om vi aldrig träffats. Lite synsk och det kändes som om du många gånger hade tjuvkikat i min hjärna vilket var skönt att ha någon som verkligen förstod mig. Jag gillar din lite tuffare attityd med det behövdes för att kicka igång mig. Du var precis den person jag behövde och som hade de rätta verktygen till att få mig på banan igen, stor skillnad från de flesta andra jag har varit hos.

  Jag är fantastiskt nöjd med kursen och njuter av livet och mig själv idag. Tack.

  –Sofia-Merchandiser

 • ”Frigör kraften inom dig” har jag upplevt med denna distanskurs. Innan kursen vågade jag definitivt inte öppna mig och göra mig sårbar, efter kursen vågar jag vara mig själv och framförallt så vet jag nu vem jag är! Kursen lärde mig att låta Mig träda fram och inte låta gamla invanda beteenden överta styrningen av mitt liv.

  Kursen har en helhet som gör den komplett. Kursbreven och samtalen med Gitte lockar fram svar som jag burit med mig dolt bakom rädslor. Med en härlig humor, värme och engagemang och en fingertoppskänsla för vilka knappar som skall tryckas på tog Gitte mig framåt i processen dit där jag är idag.
  Från vilsen, rädd och sökande till glad, tillitsfull och med ett mål i sikte. Kursen var mitt första steg mot ett mer harmoniskt liv.

  –Mirja, jobbcoach

 • Efter en rekommendation av kursen så valde jag att gå den och trodde aldrig att den skulle ge mig så mycket. Med kursen, samtalen och breven har jag lärt känna mig själv på ett helt nytt sätt. Jag har börjat sätta gränser, börjat våga säga nej för att skapa utrymme för mig själv och sann glädje. Jag har satt mig själv och mina behov i första rummet. Jag har börjat känna och om jag från början bara hörde orden i mitt huvud, jag är glad, jag är stark, jag är bra, så känner jag dem nu. Jag känner att jag är glad, jag är stark och jag ler, för min skull och mig själv. Jag är inte rädd längre, för jag har verktygen och jag vet, jag vet att jag själv har kraften i mig. Allt det här har Gitte med sitt stöd, sin glädje och sin enorma kunskap hjälpt mig med. Jag har även kunnat skapa en nära relation till en man som jag träffade efter kursen.
  Jag kan varmt rekommendera kursen till den som, precis som jag, är rädd för att någon ska börja skrapa på den starka ytan och upptäcka den osäkra person som finns där bakom. Efter kursens gång kan jag lova dig att du inifrån och ut känner dig stark, lycklig och framförallt känner att du accepterar dig precis som du är.

  –Malin – Lärare/Mentor

 • I hela mitt liv har jag levt med skuld och skamkänslor och helt oförmögen att att sätta gränser. Jag har ständigt känt mig som ett offer pågrund av alla omständigheterna men Gittes kurs har gjort att jag kunnat befria mig från allt detta. Kursen blev en helt otrolig resa in i mig själv och jag känner att jag kan leva mitt liv fullt ut nu. Jag är inte längre skamfylld och rädd, utan fri, glad och modig. Jag tillåter ingen att trampa på mig längre och nu förstår jag vad ”Ett öppet hjärta” betyder.

  –Ann-Louise, avdelningschef vårdboende

 • Distanskursen ”Frigör kraften inom dig” är svår att ge rättvisa så här.
  Den ska upplevas! I mitt fall började jag kursen då jag levde genom
  mina prestationer. Jag presterade för andra, var alla andra till lags
  och klarade ej av att sätta gränser eller uttrycka vad jag kände
  eller vilka mina behov var.

  Jag kände mig tom och likgiltig då kursen startade.
  Sen den dagen är ingenting sig likt och nu har jag vänt på steken
  och ser med tillförsikt på framtiden och känslan av att allt är möjligt
  känns helt underbar.

  Nu sätter jag tydliga gränser, är mycket tydligare i min kommunikation vilket betyder att mina relationer, särskilt till mina barn är en helt annan idag än för tre månader sen!
  Mina skuld och skamkänslor som plågat mig i hela mitt liv är på väg
  att försvinna ur mitt liv vilket är guld värt.

  Kursens utformning med kursbrev, coachsamtal med Gitte är unik och det måste upplevas!
  Gittes coaching där hon blandar sin erfarenhet och skarpsinne
  med humor, glädje, kärlek och värme är även den unik.
  Hon kan även visa upp en tuffhet när så behövs men gör det på ett
  kärleksfullt sätt och till allt detta besitter Gitte en intuition av sällan
  skådat slag.
  Som sagt så måste kursen upplevas och Mitt liv har vänt och jag känner
  för första gången att det är jag själv som styr i Mitt liv!

  –Björn – Utbildningschef Wizy

 • Distanskursen ” Frigör kraften inom dig” blev en vändpunkt i mitt liv.
  Jag är fri från mina skuld och skamkänslor, min självkänsla har blivit mycket bättre och jag har släppt taget om mina gamla sorger. Jag känner kontakt med min inre källa, jag känner frid och harmoni och jag kan känna glädje över att finnas till. Jag är mycket nöjd med innehållet i kursen, där jag fick rensa ur mitt inre med alla felaktiga tankar och lära mig få bättre relationer till min omgivning. Gitte är som klippt och skuren till livscoach och hon har kunskap, empati, styrka och kärlek till oss alla i kursen och med en sådan kursledare går det bara att lyckas med att möta livet med glädje och tillväxt. Nu vågar jag vara den jag ÄR och kommer alltid att vara det i fortsättningen också.

  –Berit fd. undersköterska

 • Efter denna kurs så känner jag harmoni och jag väljer nu själv hur jag ”möter” livet. Har lärt mig att lägga min energi på det jag önskar istället för mina rädslor.

  Det är som om jag nu äntligen lyssnar inåt och äntligen hör vad jag vill, förut var det rädslor, skuld och skam som överröstade allt.
  Utåt sett var jag stark och positiv men inuti osäker och ledsen och allt var så skevt.
  Jag trodde att det var mitt ansvar att se till att alla var nöjda och att det var mitt fel när något inte fungerade. Alla jobb jag gjorde skulle vara så perfekta.

  Kursbreven har för mej varit lite som dörrar som jag har kunnat glänta in i, mer jobb gav större öppning.

  Gitte har på ett subtilt sätt fått mej att tänka om och se på saker från andra håll.
  Som coach är hon perfekt för hon har inte tagit över jobbet, utan hon har fått mig själv att se och känna vad jag har behövt jobba med.
  Före kursen var jag så rädd för att ”lyfta på locket” men redan efter första samtalet med Gitte så försvann denna rädsla.

  Att kunna skriva om precis allt utan rädsla eller skam och bli bemött med kärlek och förståelse har varit en stor lättnad.

  Jag kan varmt rekommendera denna kurs, men vänta er inte att Gitte ska göra allt jobb, dina problem kan bara du själv lösa, men oroa dig inte du kommer att vara i goda händer! Allt är möjligt bara man slutar krångla till allt.

  –Kim – Inredningskonsult. La Palma

 • Gittes kurs var en av det bästa som har hänt mig. Många av mina rädslor har försvunnit och jag har genom Gittes kurs fått redskapen hur jag skall göra när mina hjärnspöken kommer.

  Först var jag skeptisk men jag kom över min rädsla som jag är väldigt glad för idag.
  Jag kan varmt rekommendera denna kurs och Gitte är en underbar person som är lätt att tycka om. Hon ger av sig själv och sätter ändå tydliga gränser för vad jag behövde göra så jag kom vidare i min utveckling.

  Jag har träffat på underbara människor i vår grupp och det är som vi känt varandra hela livet för vi förstår varandra helt och fullt ut.

  –Doris, undersköterska sjukvården

 •