Hitta rätt partner

NU har du chansen hitta den kärlek du alltid velat ha! Jag ger dig alla verktyg du behöver för att frigöra dig från det som hindrat dig innan från att skapa kärleksfulla relationer, det som gör att du ständigt tvivlar på om det är rätt partner, det som gör att du ständigt drar dig till osunda och destruktiva relationer!

Med min kurs kommer du att få lyckliga relationer, veta var dina gränser går, hur du får ett självvärde och en god självbild.

Frågorna som är lätta att känna igen är:
Varför blir jag aldrig nöjd med den partner jag möter?
Varför hittar jag alltid fel på dem?
Varför är det så bra i början men sedan så går allt åt skogen?
Vad är det som gör att när jag inte får ett sms eller hör något ifrån honom/henne på länge,
så uppstår en inre oro?
Jag drar mig alltid till dem där jag kan ha ett distansförhållande eller de som är gifta?
Hur kan det vara så att jag är så rädd för att komma nära någon eller så klamrar jag mig fast vid dem som en igel?

Känner du igen dig och kan svara Ja på några av frågorna?

Då är denna kursen definitivt något för dig då du skapar medvetenhet om hur din egen prägling påverkat dig samt du kommer få alla de verktyg som du behöver för att uppleva varaktiga och lyckliga kärleksförhållande och drar till dig ”rätt” partner. Du blir antingen en tjejmagnet eller en killmagnet efter denna kursen.

Kursen vänder sig till dig som längtar efter kärleken och som vill göra en förändring som handlar om hur du går från insikt till handling.

Genom förändring skapar du trygghet, glädje, framgång och frihet.

Kursbeskrivning

Vi kommer att byta ut tankar som skapar rädsla och oro mot tankar som skapar välmående, glädje och kraft. Tillsammans kommer vi upptäcka dina hinder och mönster samt omvandla dem till möjligheter då du istället gör aktiva val. Du får möta dig själv och upptäcker hur du kan bli den kärlek du vill möta.

Arbetssätt

Med kursmaterialet arbetar du enkelt på egen hand. Kursen är uppdelad på sex st kursbrev som skickas till dig varannan vecka. Kursbreven innehåller uppgifter för dig att arbeta med där du går från insikt till handling då du kommer göra medvetna val.

Kursens mål är att lära dig:

• Hur ditt undermedvetna styr dig
• Hur din prägling påverkat dig
• Vilka signaler du sänder ut
• Att inse ditt egenvärde och stärka din självkänsla
• Hur du kommunicerar både verbalt och icke verbalt
• Hur du blir den kärlek du vill möta
• Att sätta ord på dina tankar, känslor och behov
• Att gå från insikt till att göra nya handlingar
• Hur du litar på din intuition och förbättrar din självkänsla
• Hur du drar till dig rätt partner

Den allra viktigaste personen i ditt liv är du, det är tillsammans med dig själv som du kan skapa den bästa relationen innan du kan möta den bästa relationen som du önskar. När du arbetar med dig själv inifrån och ut kommer du inse ditt egenvärde och du blir oberoende av en partner. Då menar jag att du har inte samma bekräftelsebehov av någon utanför dig då du har själv tagit kommandot över dina tankar och känslor som skapar denna inre trygghet. Du får fantastiska verktyg på vägen som du kan ha nytta av livet ut och du kommer inse hur värdefull du är och är värd att få en lycklig kärleksrelation.

Den börjar alltid med dig själv då du sedan kan dra till dig ”rätt” partner för du vet nu hur du lyssnar och litar på din egen intuition.

 

Tid: 12 veckor
Pris: 2500 kr

(Du har chans att beställa till 2 st vägledningssamtal och betalar då totalt: 3.500 kr)
(Du har chans att beställa till 4 st vägledningssamtal och betalar då totalt: 4.000 kr)