2012 – Förändringens år

Mitt år är definitivt 2012, tänk vad vi alla kan skapa med våra tankar när vi väl bestämmer oss för att göra det vi vill ha i livet och då tänker jag på arbete, kärlek och bostad.

I år har jag fått vara med om en hel del motgångar men även en hel del framgångar.
Detta år har jag bytt jobb 2 ggr ett i Maj och ett i Juli då jag hamnade helt rätt till sist trots mina mindre bra upplevelser i det arbete jag hade innan.

Mina kollegor som jag har nu är helt fantastiska och vi har framförallt väldigt roligt som är mumma för själen. Den 17 Februari tog jag ett beslut att skriva på ett kontrakt till en bostad som känns helt rätt och jag rensade ut allt gammalt skit och frigjorde en hel del energier vilket var underbart skönt då jag märkte stor skillnad i mig själv.

Den 8 Juni tog min son studenten och det var mycket att organisera och även om jag ej tycker om att planera och organisera så utmanande jag det och det gick galant.

En väldigt fin student där min sons Pappa kom över som en överraskning och det blev både tårar och skratt.

En ny hemsida skapades då jag behövde spegla mer den jag är och det jag gör så att jag kan ge de rätta signalera till andra och att det blev mer tydligt vad jag arbetar med. Denna nya hemsida har även attraherat in flera som vill gå min kurs så jag känner även här ett FLOW.

Kärleken i livet som jag vill ge en extra tanke till och som jag kommer skriva mer om en annan dag men för att göra det kort så har jag haft olika relationer från år 2000 men jag har alltid haft en känsla av att något inte riktigt känts helt rätt. Hur kan man vara så kräsen sa många till mig?

I Februari bestämde jag mig för att enbart lyssna på min intuition vad den vill säga till mig om jag skulle möta en partner. Detta har jag inte varit så bra på innan då jag märkt redan från första början att det är något som inte känns helt rätt men jag har ändå gått in i det och trott att det ordnar sig. Det gjorde det aldrig då det handlar om en känsla och inte en tanke.

Det tog mig ca 9 månader då min kärlek i livet dök upp och våra vägar har korsats innan men tiden var inte inne för vi hade mer att lära oss.

Så när jag blickar tillbaka och ser allt detta så tackar jag ödmjukast för allt jag fått i livet och min tro kommer alltid förbli att allt börjar med en tanke vad vi vill ha in i livet.

Livet är en stor gåva då allt möjligt kan hända när vi väl släpper taget.

Kärlek, lycka och hopp.

/Gitte

Kommentarer

 1. Kim  december 17, 2012

  Åh va glad jag är för din skull <3

  Du har haft ett lärorikt och spännande år, och inte minst givande 😉
  Oj oj oj med all din kärlek så kommer du ha ÄNNU mer =O energi och motivation att ge många fler medmänniskor verktyg för att komma upp på banan igen.
  Tänk vilket bra jobb du har…du får blinda att se, trasiga själar att öppna sina hjärtan och känna hur härligt livet är!

  kram på dej!

  Kim

  reply
  • Gitte  december 17, 2012

   Tack Kim, blev enormt glad för dina varma ord och ja det har varit ett lärorikt år men som bar frukter till slut.
   Kärleken övervinner det mesta och när man jobbar med sig själv, kommer nära sig själv så kan vi då även komma nära andra och även skapa det vi vill ha i livet.
   Att våga ta steget och fullfölja det precis som du gjorde 🙂

   Kramar i massor till dig <3

   reply

Kommentera


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.