Från inre till yttre framgång

Ett mail som jag fick en dag, ett av de finaste brev jag någonsin fått som påverkade mig mycket. För Lisa var det nog en fantastisk bekräftelse på att hon verkligen kunnat släppa taget och fått fram all sin dolda KRAFT. Namnet är fingerat 🙂

Hej Gitte!
Du känner inte mig men det känns faktiskt som om jag känner dig. Du har coachat en av mina bästa och närmaste vänner och jag fick förmånen att träffa ytterligare ett par av dina kursare när Lisa var och besökte mig i våras.

Det jag vill ge dig är feed-back på hur en vän blir påverkad av de förändringar som sker med personer du hjälper. Naturligtvis kan jag bara referera till Lisa. Sedan kursen är hon en totalt förändrad person fast hon ändå är samma!

Hon skrattar, är lycklig (på riktigt) och mår så otroligt bra! Då jag känt Lisa i 20 år känner jag henne väl. Men att få se, och höra, hur bra hon mår nu är så fantastiskt! Hon har alltid varit en klok människa full med insikter men nu har hon även styrkan att leva efter dem. Tack för att du fanns för henne!

 

Kommentera


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.