När barnen blir änglar

Vad är livet värt egentligen? Hur kan livet tas till vara om vi visste detta?

Dessa frågor kom upp när jag läste kvällsposten en dag, om en kille som blivit misshandlad. Inte nog med det så får jag reda på ca 14 dagar efteråt att den kille som blev misshandlad var sonen till en kvinna som jag gått i samma klass med. Jag fick en ordentlig chock då jag hörde detta och jag bara tänkte på henne samtidigt som det kunde varit min egen son. Tårarna rann och jag förstod inte att det var sant, det får inte vara sant….

Detta skedde på en fest som han själv anordnat och ville göra det bästa för alla men tyvärr så gick det inte bra, han finns tyvärr inte längre och han blev bara 24 år.

Jag har aldrig känt en sådan medkänsla med denna Mamman och jag förstår inte hur man kan klara av detta då det nog är det värsta en förälder kan vara med om.

Här står jag då livslevande och tänker på hur viktigt det är att ta vara på tiden till våra nära och kära för vi vet inte vad som kan hända.

Vi kan tyvärr inte kontrollera livet men jag vet att vi kan njuta av varenda stund vi får med våra barn här och nu.

Med detta vill jag säga att lev idag, njut av den tid du får med dina nära och kära, är du osams med dina föräldrar, syskon eller barn så lägg ditt ego på hyllan och bara GE av dig själv, öppna ditt hjärta och försök att skapa den finaste relationen du bara kan.

Förlåt dem för det de har gjort för de kunde ej bättre. Jag säger inte att du skall skapa en relation om de har skadat dig så mycket att det är en omöjlighet men om du KAN så gör det för din egen skull.

Kärleken övervinner det mesta så tänk på dessa orden om denna underbart starka kvinna som nu ej har sin son i livet längre pga andra killar som inte var i sina fulla bruk.

Hennes saknad är enorm varje dag, hon längtar efter honom och livet blir ALDRIG som innan. Hennes tårar tar aldrig slut och hon kämpar på trots denna tomhet.

Med all kärlek till dig och tack för att du finns i mitt liv igen min fina vackra vän.

Kommentera


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.