Vem är egentligen perfekt?

Jag har länge strävat efter att bli den perfekta föräldern men upptäckte att jag aldrig når målet. Det finns alltid något som skall förändras. Så jag tänkte att det är bra precis som det är. Jag kan ju inte springa och vara onöjd hela livet men jag kan acceptera att det är så här just nu och reflektera när det kommer situationer som känns svåra. Då lever jag mer i nuet och kan njuta av mitt föräldraskap. Älskar denna tonårs tid, de är våra främsta lärare.

Hur gör ni?? Skriv o berätta.

Gitte

Kommentarer

  1. Anna  mars 4, 2008

    Kan jag få enskild coaching av dig och hur mycket kostar det??

    Min son spelar för mycket data och jag får ingen hjälp av Bup eller socialtjänsten.

    reply

Kommentera


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.