Få den relationen du verkligen vill ha

Ett omtalat ämne både i mitt eget liv samt alla de mail jag får om hur de skall göra för att få den de verkligen vill ha. Skall det behöva vara så svårt? Svaret är nej. 🙂

Det kan låta såhär, hur skall jag göra för att få honom/henne att älska mig? Varför kan jag ej glömma honom/henne? Hur skall jag göra för att allt fokus ej skall gå till min partner? När vet jag att det är rätt? Jag vågar ej komma nära någon eller jag träffar enbart de som bedrar mig?

Detta är ett pågående dilemma för en hel del och jag tror inte på att söka någon eller jaga någon utan det skall komma naturligt.

Många träffas på nätet och visst kan det funka. Det som är viktigast är dock att bli den rätta först innan man kan möta den vi verkligen vill ha.

Frågor som kan ställas är, vet du vad du vill ha? Om isåfall, har du allt det själv?

Jag brukar fråga den frågan och då svarar de ofta nä men jag vet vad jag INTE vill ha.

Att välja rätt handlar om oss själva, bygga upp vår självkänsla inifrån och ut och verkligen KÄNNA att vi är värda det allra bästa.

Att ta fram den underbara Gudinna som finns där inom dig och vara den feminina kvinna som du verkligen är.

Många litar ej på sin intuition utan bli enbart lyckliga om de får uppmärksamhet från den andre partnern. Du skall själv vara nöjd, må bra i dig själv och verkligen känna att du är den mest fantastiska kvinnan du kan vara just nu.

Du SKALL ha krav men inte uttrycka dem utan känna vad som känns rätt och vad som känns fel och lita på det som du får till dig.

De signaler du sänder ut är du tyvärr ej medveten om så det gäller att lära sig tillsammans med andra hur du agerar, hur du uttrycker dina känslor och blir den glänsande diamant som du verkligen är.

Om du inte är närvarande i nuet så uppfattas detta som att du känns väldigt stormig och om du möter en man som inte är närvarande i nuet så uppfattar du samma.

Vill du ha en man eller en pojke? Det är frågan? Vad vill du ha? för du kan få den relation du verkligen önskar och vill ha, det handlar om DIG, det är DU som styr då du är kvinna som får männen att vilja dras till dig, vara med dig för de känner att de får lov att vara sig själva och vågar släppa taget genom hur DU uttrycker dig och hur du ÄR.

Män älskar kvinnor som är självständiga och nöjda med sig själva och som ej är needy eller älskar för mycket, så VÄLJ det bästa för DIG.

Det räcker med att vara kvinna och kunna uttrycka dina känslor på ett attraktivt sätt utan att GÖRA för mycket.

Cool, självständig, lekfull och värdefull

Har du tankar om detta och känner igen dig så skriv gärna till mig eller kommentera här.

Om du är man så kan du bara välja att ta fram de ord som passar till dig istället 🙂

Kärlek till tusen <3

Kommentarer

  1. Lisa  mars 3, 2017

    Tack för att du ger mig detta nu när jag behövde det.

    Hälsning Lisa A

    reply

Kommentera


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.