Självkänsla är ett inre jobb

Måste bara få uttrycka min GLÄDJE ♥. När jag startade min kurs Frigör KRAFTEN inom dig år 2007 så tänkte jag hur fan skall detta gå, vad skall jag skriva på min kursbrev och HUR skall lilla jag kunna få andra att växa på distans för jag vill ju kunna ge järnet.

Som sagt jag startade med en pilotgrupp och den gav mycket bra resultat. Jag hade inget planerat utan gjorde breven var 14 dag så jag kastade mig ut i något som INTE var färdigt, perfekt eller uttänkt.

Idag har det blivit en succé och förfrågningarna trillar in en efter en då jag har ett ämne som nästan alla kan känna igen sig i.

Hur kan jag hjälpa andra? Jag växte upp i en familj där jag blev psykiskt misshandlad och en Narcissistisk Mamma där jag tassade på tå för att behaga henne.

Båda mina föräldrar tog inte sitt föräldransvar för de visste inte bättre samt att deras Historia var som den var och det blev inte bättre när jag var en HSP:are dvs en hög sensitiv personlighet som känner av så mycket mer än många andra gör. Detta har sina konsekvenser för både självkänslan och självförtroendet men INGEN förstod.

Mer om detta kommer den 15 Oktober här i Malmö om hur man kan frigöra denna skuld och skam som är roten till allt ont och hur man går från att känna sig Värdelös till att få känna sig Värdefull.

Jag känner mig så STOLT över mig själv idag och ja det är egentligen TABU att höja sig själv men jag gör det ändå 🙂 för vem skall annars göra det?

Idag tackar jag mina föräldrar för allt som var och hade jag ej upplevt detta så hade jag aldrig kunnat hjälpa andra på det sätt jag gör idag.

TACK Mamma och Pappa ♥

Kommentera


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.